Erdoğdu İlkokulu

WEB https://akyazierdogduilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Erdoğdu Mahallesi Akyazı/SAKARYA
VİZYON : Geçmişten geleceğe köprü kurarak teknolojik gelişmeler beraberinde kendini yenileyen ve nitelikli insan kaynağının yetişmesine katkı sağlayan bir okul olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkilâplarına bağlı, bilgili,becerikli,kendine güvenen, bilimsel düşünen,aydın bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer (Katı Yakıt)
Servis : 1 adet öğrenci taşıma servisi vardır.
Ulaşım : İl ve ilçe merkezine her 20 dakikada bir toplu taşıma imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Erdoğdu Mahallesi Akyazı/SAKARYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Akyazı´ya 7 km, Adapazarı´na 15 km mesafede bulunmaktadır. TEM ve Kuzey Marmara otoyolu bağlantı noktalarına 1km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 1 müdür 1 müdür yardımıcısı 1 anasınıfı öğretmeni 4 sınıf öğretmeni
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Ayın Öğrencisi Temiz Sınıf,Temiz Okul 1 Atkı,1 Kitap, 1 Arkadaş Dürüstlük ve Güven Marketi Ramazan Ayı Paylaşma ve Dayanışma
Diğer Hususlar : Yaratıcı Drama Egzersiz Çalışmaları Halk Oyunları İYEP Kursu